Yöimetys saa aikaan uusia ideoita, toisinaan ne eivät ole aamun valjetessa toteutuskelpoisia, mutta tämä mielestäni oli. Olen jo pitkään seuraillut muiden käsintekijöiden blogeja, joista olen ammentanut ideoita ja intoa omiin "kyhäelmiini", niinpä päätin rustailla puuhani muiden nähtäväksi. Jospa muutkin poropeukalot innolla maustettuna uskaltautuisivat kokeilemaan kaikkea sitä, mitä ovat aina halunneet, mutta eivät ole syystä tai toisesta uskaltaneet.

Jotain itsestäni... Olen kolmekymppinen kotiäiti, joka tykkää puuhailla käsillään ja haluaa säästää luontoa jälkipolville.

Tällä hetkellä ompelen lähinnä kestovaippoja nuorimmaiselleni, joka on vasta 3 kk vanha. Materiaaleina käytän mahdollisuuksien mukaan kierrätyskankaita. Vaippojen rinnalla on meneillään muutama muu projekti, joista kirjoitan kun vaan ehdin. Nuorimmaiseni lisäksi täällä kotona arkipäiviäni ilostuttaa myös pian 3 vuotias isosisko. Hän jo innokkaasti ottaa osaa projekteihini ja teemme myös yhteisiä sellaisia, niistä kerron myös kun kerkeän.

Ompelukoneen sain lahjaksi reilu vuosi sitten. Halusin sen, jotta lapseni oppisivat, että vaatteita ym. voi itse ommella. Jotta heille välittyisi uskalluksen lahja ja halu tehdä käsillä. En siis ole mikään alan ammattilainen, edellisestä kerrasta ompelukoneen parissa oli ehtinyt vierähtämään varmaan vuosi kymmen. Esikoinen ihastui koneeseen heti, hyvin pian hän istui vieressä ja huusi : "Paina, paina! " :). Niinpä kone on jo hänen osaltaan oikeastaan täyttynyt odotukseni, kaikki mitä sillä muuta saadan aikaan on ylimääräistä saavutusta ;).